Frustration!

Blir galen på att bo hemma just nu. Vissa småsaker egentligen, men tillräckligt för att piss me off. Enda sen jag flyttat hem igen från Halmstad så har pappa varit otroligt nyfiken av sig och snokar igenom så mycket han kan. Om jag har lämnat min mobil där nere och det råkar komma ett SMS så kan han få för sig att öppna den och läsa den och fråga mig massa som han inte har att göra med. Senast var ändå för ett bra tag sen. Men tydligen för att en tjej smsar med en så måste det vara ett ragg och han måste fråga om allt om henne. Nu var inte fallet så. Och är det någon jag tycker om så berättar jag gladeligen för alla i världen om denna personen. Vilket jag gör. Sen småsaker, som att min kära mor måste alltid så fort hon får tillfälle använda MIN FAKKING RAKHYVEL. Ja jag vet att den är jävligt bra, men köp en själv då. Det fick jag göra när jag behövde raka mig akut. Och det nästan dagliga tjatet, "det är ju inget liv att bara sitta här vid datorn" Näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää jag vet det, men jag vill inte söka jobb JUST NU. Och neeeeej jag tänker inte söka jobb här i Markaryd, för jag vill inte få fast anställning och bli fast här. Jag vill flytta långt bort härifrån innan jag börjar jobba eller plugga. Det är säkert otroligt mycket mer, men jag tror ni klarar er. Och stackars Selma verkar inte må bra. Hon går alltid med svansen nere och hon vill inte gå upp för trapporna. Vi vet inte vad det är, men hon blev gnällig när mamma lyfte henne någon gång. Så ja, jag är hyffsat nere idag och rätt mycket nu för tiden. Jag vill helt enkelt bara bort bort bort bort bort. Jag vill leka och ha kul och mysigt. Nu fick jag iaf ett spontant ryck att lära mig spela gitarr. Så jag ska lära mig Hey there Delilah. Älskar den låten.

Svart tejp

Känner bara att jag vill lipa :3 Vet inte varför, men det känns bara så. Det skulle nog vara skönt iaf. Hulka mig igenom kvällen. Fast då hade jag velat ha en kram. Om jag ändå kunde få bli så lycklig så ja får glädje tårar ^^ Sen så har jag otroligt tråkigt och känner mig fett ensam ikväll. Jag vet bara att jag hade kunnat göra så mycket annat nu egentligen. Helvete...

Blubb blubb

Det händer inte så värst mycket just nu. Jag är ALLTID sugen på att baka. Men jag hittar aldrig gnistan. Jag har lust att göra gifflar iaf. Måste få ut tummen ur röven och börja göra det. Efter jag tvättat händerna då. Annars är musiken min bästa vän. Som vanligt :) Träna hinner jag med mer nu med. Så blir ju lite av det med. Skulle bara vilja ha lite mer att leka med. Rätt begränsat med bara ett par hantlar. Visst, jag har hemmagymmet ute i uthuset. Men den är inte så värst bra ändå. Hmm, well. Skrev lite bara för att göra nånting. Puss och knull, fingerpull! Bjuder på en låt med vacker film. Älskar sånna akvarium. Måste verkligen uppleva det någon gång. Fiskar är vackra :)


O.o

Ibland vill man bara skrika rakt ut. Hoppas på att allting ska ändras totalt. Att fatta beslut är jobbigt då det ena leder till något otroligt dåligt och tråkigt. Men när man inte kan besluta det rätta känns det bara jobbigt. Nu är det väll kanske inte så himla stort egentligen. Jag hoppas iaf bara att det löser sig på något vis. Annars kommer jag känna otrolig skuld.

Nu ska jag iaf klippa gräs, tjoho vad roligt. Och jag vill bara bort härifrån.

Simon är lockig!

Nu när man är arbetslös så har man inte så värst mycket att göra om dagarna. Jag sitter mest och lyssnar på musik, spelar på mitt Nintendo DS och  försöker hitta någon att socialisera med mig. Någon annan arbetslös stackare t.ex. :3

Åkte iaf till Halmstad nu ikväll efter att morsan slutat jobba. Vi skulle till våran hudläkare. Jag för min acne, som just nu är nästan borta. Jag är jättefin tycker jag :3 Och hjälper självförtroendet lite. Morsan har något utslag på benet av något slag. Och mormor som också följde med har fått loppbett från sin hund. Hon trodde inte på det första gången vi var där. "Har du hund?" frågade läkaren. "Loppor!" Sa han direkt då. "Min fina Lisa har då verkligen inga loppor" sa hon efteråt till oss. Anyway. Jag ska iaf fortsätta som vanligt med min antibiotika i tre månader till. Kommer gå galant.

Sen drog vi på min begäran till Max!!! där tog jag 20 bitar Chickenbits eller vad dom nu kallar det där. Brukar vanligtvis ta 9 bitar. Men jag ville ha lite nattamat. Det blev iaf 12 bitar över. Fick inte ha 13 för mormor så den sista fick jag pusta mig igenom för att orka. Fast bara för att jag var mätt så ska inte det hindra mig från att få efterätt (A) Så vi körde igenom McDonalds drive och köpte en Maräng Swiss. Den gick ner lätt. Jag börjar tro som några har sagt att jag har olika hål i min kropp. En för kakor, en för glass, en för godis osv. Verkar så iaf.

När jag kom hem så fick jag se en lite rolig överraskning över hur jag har gått runt på stan iaf. Småsöt frilla men ändå så himla rolig ^^ Mitt hår förvånar mig aldrig, men att jag gått så här :o Om det ändå hade kunnat vara lika mycket liv mer i toppen så hade det varit bra. Nu har jag bara söta lockar.


Videoblogga någon gång?

För skoj skull så kanske jag skulle prova på att videoblogga :3 Inte sådär onödigt och fjantigt som många fjortisar gör. Utan riktigt förmedla något iaf. Vad sägs? :3

Arbetslös igen :3

Imorgon på fredan är det sista dagen jag jobbar på Kontinentmöbel. Kan inte mer än tacka för att jag har fått jobba där, men jag är ändå jääääääävligt glad att få sluta där. För det första blev det så jävla hastigt och oplanerat så jag blev jävligt irriterad. Känns dock bra nu. Får ju en massa pengar som jag kan leka med :) Jag vet iaf vad jag vill göra med dom ^^

Blev iaf jävligt svettigt idag så duschen var jävligt skön idag. Och jag tycker aaaaaalltid det är så kul att se hur håret lyckas fluffa och krulla till sig efter jag torkat det. Ja, jag är väldigt lättroad.





I'll allways be here by your side!

I still believe in your eyes
I just don't care what
You've done in your life
Baby I'll allways be here by your side
Don't leave me waiting to long
Please come by
I, I, I, I still believe in your eyes
There is no choice
I belong to your life
Becaus I will live
To love you someday
You'll be my baby
And we'll fly away
And I'll fly with you
I'll fly with you
I'll fly with you

Every day and every night
I allways dream that
You are by my side
Oh, baby, every day
And every night
Well I said everything's
Gonna be alright
And I'll fly with you
I'll fly with you
I'll fly with you

<3

Älskar låtar som passar så bra som jag känner.

QQ

Jag kommer kämpa!

QQ

Dag och natt.
Jag vill verkligen.
Vill bara skrika ut.
Så fin.
Bästa som hänt mig.
Konstant fjärilar i magen.
Gräver upp gamla minnen.




En lite rolig diskution på flashback som jag läser är "vad är vackra ögon enligt tjejer?" Majoriteten håller sig till blåa ögon. Men det är ju inte bara ögonfärgen som spelar roll. Det ska finnas lite mystik och djup i dom också. Jag själv kan inte komma med någon åsikt om det gällande mina ögon. Men jag kan iaf säga att dom är absolut min favoritdel av min kropp. Tycker jag har perfekt form på dom iaf, och diggar verkligen min ögonfärg. Jag horar iaf ut en bild för skojs skull :) Dom är inte så blågråa egentligen i verkligheten. Lite mörkare men ändå inte mörkblått. Min mobilkamera är helt enkelt caz.


Underbaraste drömmen någonsin!

Idag hade jag verkligen den bästa drömmen jag någonsin har haft. Den handlar om mig och den person som jag tycker om mest på denna jord. Det hände lite saker innan detta, men detta var den otroligt underbara delen.

Först verkade det som att vi spelade sims eller något. Och vi hade skrivit in ett fusk så att man kunde flyga. Vi flög med den här gubben länge, och det utspelade sig här hemma hos mig på min trädgård. Vi flög ut med han på en av våra åkrar och gjorde massa volter. Sen verkade det som att kameravinkeln ändrade sig så att vi såg gubben uppifrån. Men det var vi två som började flyga. Vi trodde inte det först. Vi sa bara att det kändes som det. Men sen såg vi våra skuggor på marken och insåg att vi flög. Vi flög en stund. Sen kände jag mig busig och flög upp en bot och kastade en läskflaska på din rumpa. Du sa "Håll inte på" och då sa jag lite löjligt "Jag vill hålla på med dig". Då landade vi och sa sen med lite fjantig röst "Jag vill inte hålla på med dig" och började låtsastjura och gå iväg. Då flög jag upp en bot och flög runt så att jag kom framför dig. Och några meter innan jag landade framför dig så ger du mig ett så vackert leende, jag kände hur tårarna började komma och sa "ååh du är så söt" och började kyssa dig samtidigt som jag grät. Sen bara kramades vi och gungade runt som i en tryckare. Vi båda grät. "Du och jag Simon" sa du "för alltid?". Jag svarade med ett väldigt glatt Ja med gråtande röst. "Kom hit. Du får komma till mig när du vill. Kom till mig när du saknar mig" viskade du fram. Och jag bara nickade. Detta var den underbara delen och den ska finnas i mitt minne som min absolut bästa dröm någonsin. Den fortsätter och slutar med att du går iväg en bit, sen slänger du av dig alla kläder tills du har en baddräkt på dig. Du hade tydligen hittat en liten damm vi skulle bada i. Du dök i och jag började ta av mig kläderna. Fast när jag hade ena strumpan kvar så vile den helt enkelt inte av. Det gjorde mig galen och frustrerad och jag vaknade. Jag kände då hur besviken jag blev. Men jag kände att känslan i drömmen var så underbar och kändes så riktig, så jag började skriva ner allting innan jag glömmer bort den. Nu kommer jag aldrig någonsin göra det.

Smil och flummbilder :o


 



Fakesmiles, jag är inte så värst glad :o Men för att prova :3 Men flummig är jag alltid.

Musiken väcker känslor i mig.

Jag har rätt så jävligt lätt att visa mina känslor. Är en rätt så känslig person utav mig. Har svårt att inte visa att jag är glad över någontin. Har lika svårt att dölja när jag är nerstämd eller deppig. Och ibland har jag faktiskt jävligt svårt att hålla mig ifrån att gråta. Jag måste nog säga det att gråta är en så otroligt skön känsla. Kan nästan jämföra det med att man rullat en jättestor sten upp för en kulle. När den väl är uppe är lika med när man släpper ut sina tårar. Jag vill gråta ibland, skäms rejält när jag inte började gråta när min kära Tjorven dog. Det bara gick inte. Det var först efter några veckor eller någon månad som man började tänka till, när man såg hennes koppel eller bilder på henne. Fan, hon är borta för alltid. Äntligen då fick jag sörja för henne. Jag har fortfarande ett minne från henne som förmodligen kommer finnas för evigt. Ett ärr på min hand som hon lyckades riva upp.

Ibland tar jag dock hjälp utav musik för att få fram mina känslor. Vill jag bli glad eller pepp så lyssnar jag nästan på i princip vad som helst, bara det är bra. Vill jag ha en lycklig med samtidigt ledsam känsla så lyssnar ja på några speciella låtar som jag favoriserat genom tiderna. Dom är inte många, men dom öppnar mig verkligen och får mig att släppa ut mina känslor även om jag inte själv vill det. Men det vill jag oftast när jag lyssnar på dom. Som sagt, det är skönt.

Det är det jag vill med min framtid som jag hoppas på att jag kan bli musiker av något slag. Jag vill väcka känslor i folk. Lite som att få dom att känna att dom lever. Jag vill få dom att känna sig lyckliga. Och jag vill även få dom att öppna sig själva så som jag gör till vissa låtar. Och jag hoppas att jag en dag kan få detta att gå att fullfölja. Det jag har fått från andra vill jag försöka ge igen. Musik är ju typ ändå ett språk som alla kan förstå.

(Kan stundtals låta flummigt här och där. Men lev med det.)

God Natt!

Jag vill säga:

God natt och dröm sött!

Mwaha!



Lite smått roligt när pojkar måste hoppa på andra och tracka ens utseende för att man ska få lite bättre självkänsla :3

En annan dude sa att jag var het med. Det har jag inte något emot, även om jag är helt hetero. Blev lite vanligt prat ändå, skiter i om det är kille eller tjej jag snackar med. Men när han började fråga om mått så fick jag nog av han. "vadå för mått?" "det du" Ja då blir det ju ignore direkt :3 Svårt att få prata med någon normal, och som kan fucking hålla en konversation igång. Hade det med en tjej en gång, men då jag blev helt off en dag, så började hon typ anklaga mig att jag använder henne som en jävla leksak, och hota med att hon har suttit i fängelse och att jag kunde vänta mig något otäckt.

Ja det är inte bara killar som är spån i huvudet ibland.

Träningsvärk och Fanta!

Tråkig dag idaaag. Sitter bara och glor här och lyssnar på musik samtidigt som jag smuttar på min 2liters Fanta. Sen har jag lite träningsvärk från igår. Kände att jag behövde använda hantlarna igen så gjorde lite arm och bröst övningar + en axelövning. Känner att jag fått lite träningsvärk från jobbet innan i veckan med. Det är smått jobbigt med att bära kartonger med stolar hela dagarna :P

Det är årlig loppis hos min mormor nu och större delen av släkten på morsans sida är där och har hand om det och säljer massa prylar. Jag orkar dock inte vara där då dom äckliga kusinerna garanterat är där och jag vill inte ha deras jobbiga frågor över min axel. Och deras äckliga tisseltassel. Blä.

Sov utan kudde inatt med. Det var obekvämt. Sov i min säng inne i vanliga huset istället för ute i uthuset. Och det låg täcke och kudde där innan igår, men sen var dom helt borta. Då blev jag irriterad och tog täcket från soffan och tog min tröja som kudde och la mig på rygg och försökte somna.

Simon blir mer kär!!!






Går inte att motså!

Kär som vanligt!




Så kan det gå när man är på jobbet och har tråkigt och man ständigt tänker på den man är kär i.

Det är ju ingen ovanlighet att jag tänker på dig. Men varje gång får mig att sprudla av glädje och jag smilar för mig själv. Och småblyg som jag är så måste jag jämt kolla mig runt omkring för att se om någon ser mig smila. Det händer ju dock ändå alltid när jag äter frukost eller lunch på jobbet. Helt plötsligt kan jag flina för mig själv för att jag fick en bild i huvudet. Jag orkar egentligen inte bry mig om vad andra tycker och tänker om dom skulle se mig flina. Jag kan väll hoppas på att jag kanske kan sprida lite glädje på det viset :3 Ett leende kan göra så mycket. T.ex. på jobbet idag. Jag låg och vilade ryggen på ett par kartonger. Så kommer någon tjej/kvinna gåendes förbi, när jag såg henne så smilade hon helatiden och sa sen hej till mig. Jag kan ju inte låta bli att le tillbaka och hälsa tillbaka. Det är så kul att få ett leende emot sig istället för t.ex. den buttra tanten som bär hundpåsar.

Att få dig att le är ett av mina mål. Och jag längtar något så oerhört att få dig att göra det. Du kommer i alla fall få mig att fnittra som en skolflicka och le stort. Och jag hoppas jag kan sprida min glädje över till dig. Och få se dig le.

RSS 2.0