Awesome summer so far.

Är tillbaka från en vecka i Göteborg tillsammans med plenty of awesomesauce folk. Och jag kan ju redan nu säga att jag redan är fett deppig av att ha åkt hem. Har nog lärt mig att jag är i stort behov av umgänge och folk omkring mig. Oh well, jag ska skriva mer utförligt när jag har fått lite bilder från annat folk. Tills vidare får denna busiga bilden duga som jag fick MMSad av Erik när jag satt på bussen till centralen. Otroligt elaka och retsama >:c



Caisa and Tess

Glennborg

Liten notis om att jag pyser iväg till Göteborg idag tisdag för att under en vecka umgås med polare runt om i landet. Det kommer främst spelas massa spel då det är en spelträff vi ska på. Det kommer dock bli massa olika aktiviteter förhoppningsvis. Badas ska det säkert göras och kanske grilla. Dra på stads kan nog hända med. Lär ju finnas nått awesome i Göteborg kan man ju tycka. Har packat med mig det mesta. Min dunderhärliga uppblåsbara dubbelsäng som man även kan göra om till en fotölj och lite soffaktig. Kommer sova som en kung medans många andra säkert bara kommer ha nått liggunderlag och sovsäck. Bwahahaha. Feels good man. Kläder med diverse syften jag tar med mig dom. Några nördiga med spelmotiv och en med mitt nick SimonSez på :3 Sen andra tröjor som jag bara tycker är schnygga och måste ha med. Kommer iaf att vara där tills nästa tisdag. Så en vecka blir jag borta. En vecka med massa olika typer av människor. Skåningar, stockholmare, nån norrlänning kanske. Det kommer bli otroligt kul iaf att få träffa allt folk som jag inte träffat på säkert 2 år. Var så länge sen jag var på en spelträff, så det är dags igen för att få träffa dessa människor.

Och jag vet egentligen inte varför jag har haft något emot Lady Gaga. Kan väll ha tyckt att folk har hypat henne nått så kopiöst. Fast jag har för ett tag sen accepterat att hon är makalöst bra och en talangfull sångerska och producerare. The nail in the coffin var videon nedan. And I just love Alejandro. Jag förstår verkligen varför den har full pott på Spotify.

 

See you later in a week <3


Kepsssssss

 

Happandappan. Päronen har åkt iväg till sommarstugan upp i Västervik, och jag valde att inte följa med. Jag tröttnar så otroligt snabbt på att vara där. Det enda jag gör där ändå är att bada och sola. Och det kan jag lika gärna göra här hemma. Nog för att det är otroligt mysigt och lungt där uppe. Men när jag kan vara hemma helt själv är det minst lika härligt. Lungt och tyst. Förutom när jag drar igång min hemmaklubb :3 Jag har iaf solat när det funnits tillfälle och tagit några dopp i poolen när det har varit varmt. Me like.

 

Och som ni ser så sitter kepsen på. Och det får den göra när jag inte orkar kleta in mitt hår med vax eller liknande. Har börjat vänja mig vid att se mig i keps iaf, som tur är.

 

Drog hit min kusin Jimi igår för att LANa lite nu när man har huset för sig själv. Som vanligt ska det krångla. Han får inte igång nyare spel för att det fuckat upp sig med DirectX. Och jag kan inte få igång att LANa med äldre spel av nån konstig anledning. Oh well, vi har lyckats med några spel iaf. Och medans vi laddade ner nånting vi skulle testa på Jimis dator så bestämde vi oss för att kolla vad det var för porrfilm på Canal+. Var nån fransk mjukporr med engelsk dubbning. Smått humoristiskt med dåligt röstskådespel som inte lät väldigt övertygande. Och så kommenterade vi allt möjligt snusk och drog fjantiga kommentarer. Fortsatte sen att LANa lite, sen orkade inte jag mer iaf och tog min laptop och kopplade in den i TVn och satte igång lite Kenny Vs Spenny avsnitt som vi kollade på tills vi blev för trötta att hålla ögonen öppna. Puckot Jimi valde dock att sova på soffan istället för sängen i mitt gamla rum. så nu ligger han och snarkar sött i soffan.

 

Tanken var ju också att vi skulle festa här hemma hos mig ikväll. Men a certain someone vägrar i princip att ge mig information eller ens skriva till mig gällande det. Så jag kan inte fråga några enstaka personer om dom kan komma hit, för a certain someone skulle iaf försöka få hit rätt många personer. Or so he said. Så det känns inte så värt att dra hit kanske en/två personer från Helsingborg och en person från Halmstad osv. Så åter igen. Säg bu eller bä din jävla idiot. Och sluta vara så jävla självupptagen. Nästa gång jag ens funderar på att fest ska jag inte ens förlita mig på dig och ordna allt själv. Och har du tur så kanske du är den sista jag bjuder in. Och bryr du dig inte om det då heller så kan jag lika gärna klippa allt mellan oss (:

 

And god fuck do I miss you. I miss us. Peace out freaks.


Lite stiligare än vanligt

Nu ska vi se vart vi börjar någonstans.

I måndags var jag iaf och klippte och slingade mig så man blir lite sommarfin. Jag blev väldigt nöjd med det, och jag kan gå utomhus ostylad utan att behöva skämmas. Det ser okej ut då med. Inte mycket mer att säga om det egentligen.

Nerdy part up ahead. Köpte iaf ett nytt grafikkort till datorn så att den går snabbare när jag spelar. Och den gör det möjligt att koppla in upp till 3 skärmar samtidigt. Kan vara händigt tror jag. Man kan ju koppla in datorn i grafikkortet i en HD-TV med så att man kan kolla på sina filmer på den. Vilket jag kommer fixa med nån gång i framtiden :3

Igår, torsdag, så firade vi min pappa som fyller 47. Blev först väckt vid 10 att Frida och Jocke var här för att gratta och äta frukost. Jag sa att jag kommer snart iaf, men så blev det icke. Råkade somna om och sov vidare till 12. Oh well. Jag gjorde upp för det senare på kvällen iaf. Då jag gjorde en trerätters middag till pappa. Den uppskattades från båda päronen.

Har även fått mina kepsar och min t-shirt som jag beställde från headrebel denna veckan. Väldigt fräsiga var dom. Jag är bara lite ovan vid att använda keps. Men det blir nog bra snart. Skulle behöva liiite längre hår bara så ser det snyggare ut. Blir inga bilder på det, för har pillat med håret för att det ska kalasas här idag om jag minns rätt. Så en liten blick på håret + t-shirten som jag fick. Ha en fortsatt trevlig helg.


Shopshop

Väldigt olidligt varmt ute både igår och idag. Båda dagarna spenderades väl utomhus iaf. Igår åkte jag och morsan in till byn för att fixa med kreditkort till mig. Väldigt sent kan man tycka då jag är 21 år... Men jag kan tycka att det varit bra att jag väntat, då jag säkert skulle utnyttjat det mycket mer om jag haft det tidigare. Oh well, I got it fixed now. Kan jag shoppa själv hemmifrån <:

 

När vi ändå var ute så tyckte morsan att vi skulle utnyttja rean som var i alla affärer. Dock finns det bara en butik för mig här i Markaryd, och det är Status. Som har rätt så mycket snygga kläder. Och det var rea på 50% på allt i butiken. Så jag kunde äntligen med gott och ekonomiskt samveta kolla in den lite dyrare delen. Det väldigt lamea var att i princip allting jag hittade var i antingen XL eller XXL. Väääääldigt få L eller M iaf. Och jag hittade en kofta som jag tyckte var snygg och tänkte "Jag har ju aldrig haft en kofta. Vet inte om det är min stil, men det vill jag prova iaf". And so did I. Den var otroligt skön iaf. Den passade kanske inte så bra till mina shorts som jag hade då, men jag köpte dom ändå. Provade en V ringad t-shirt som jag tyckte var snygg, men som morsan inte tyckte jag skulle ha för hon tycker iaf inte V ringat. Så jag kände mig då lite tveksam och valde bort den. Jag ångrar mig lite nu dock. Fast den var lite stor med. En XL tror jag det var. Provade vidare och blev helt förstumad över hur tunn och skön den vita t-shirten med en fluga på var. Massivt skönt nu till sommaren kan jag lova. Och så la man till en snygg svart t-shirt på det så concludear det gårdagens shopping. Mäktigt nöjd iaf.

 

Blev ett glassköp på torget innan vi åkte hemmåt. Tog en mumsig glass med hallonis över lakrits gräddglass. Jag tyckte det var supergott medans morsan tyckte den var hemsk. Och under tiden har man tid att studera lite människor som går förbi. Och det är lite kul hur dom söta flickorna först dyker upp under sommaren. Även i lilla sketna Markaryd. Otroligt. Och så var det en så söt schäfer som inte hade någon svans. I don't know why, men det gjorde den jättesöt. Oh well, here's the clothes.

 

 

 

Ser helt derp ut med nyduschat och långt hår. Som tur är så är det klipptid på måndag!


RSS 2.0