Simons Jul!

Vojne vojne. Redan jul... Och bara för att jag börjar skriva så blir det krångel med hur jag ska fortstätta.

Tidigare år så har jag inte kunnat sova dagen innan julen pågrund av spänning och längtan. Minns att jag flera gånger under natten vaknat och klämt på julstrumpan som hängt på mitt dörrhandtag. Denna spänningen har avtagit sen ja fyllde 18 tror jag. Visst, den finns. Men inte så värst mycket att ja blir sömnlös längre. Denna julnatt valde jag faktiskt att vara lite sömnlös istället. satt i en chatt och kollade på en idiot som streamade TV-spel :3 Samtidigt som jag chattade med massa andra idioter som också kollade. Nördigt? I don't care. Kommentarerna från både streamaren och chattarna är oftast helt klockrena och jag skrattar så tårarna rinner. Man får ta till sådana medel för att vara lite glad. För ibland är det lite svårt att känna sig glad när man vet att nån annan/andra inte är lika glada. Säger bara, ta vara på tiden <3

Jag vaknar iaf, och är helt yrvaken. Mina smått nördiga instinkter får mig att bära med täcket till datorn och kolla om det förekommer massa god julande överallt. Och inte förrens efter kanske en halvtimme, när jag skriver i ett forum om hur min jul brukar vara, så märker jag att jag har en strumpa hängandes på dörren. Blir otroligt fnissig och brister ut i ett högt skratt. Tyckte det var lite komiskt att ja inte märkte det. Strumpan innehöll iaf en Herman Hedning tidning, ett skraplottpaket där jag kammade hem 0:- och 2 söta chokladtomtar. Fast dom var inte söta sålänge... för jag åt upp dom :3

Julestrumpan

Godistomte :3

 

Efter frukost så började jag läsa igenom alla våra jultidningar som vi har köpt. Vi har ju våran lilla oskrivna regel att man inte får läsa dom förrens julafton. Dom var awsome iaf. Älskar Uti vår hage. Så underbart random humor. Efter det så fick jag äran att lägga alla julklappar under julgranen. Vilket jag gillar. Lite som att lägga pussel, fast man får välja hur bitarna ska ligga själv så att det blir bäst. Fullt nöjd var jag inte detta året, dock var ja fortfarande yrvaken. Jag granskade dock julklapparna nogrant. Och jag blev fnissig när jag kände några och kunde direkt komma fram till vad det var för något :3 När jag var färdig så var hundarna snabba med att komma fram och nosa. Sa åt dom att där får dom inte vara, men när jag vände ryggen till så var tjockisen Selma tillbaka. Och hon hade då hittat ett av mina paket som luktade vääääldigt gott. Hon lyckades gnaga bort lite papper från kanten och jag kunde då förstå varför hon var så ivrig. Ett paket delicatobollar <3 Vi la undan den och jag satte mig i soffan. Då hade Zaga oxå hittat ett paket som luktade gott. Detta var dock nått helt annat. En tvål som jag hade köpt till min farmor. Var tydligen en spännande lukt.

 

 

Julgranen med klappar :3 Vi hittade dock inte våran rosett som vi brukar ha på toppen.. Fast toppen hade ingen enskild topp så det hade varit fult att placera den ändå. Toppen själv tycker jag är lite fin på sitt sätt.

 

Syrran och hennes numera såkallade FÄSTMAN!!! Dom har faktiskt förlovat sig :3 I'm so happy for them. Frida började skrattböla när hon berättade för mamma. Iaf, dom skulle komma efter dom firat med Jockes familj. Så jag fick duscha, välja ut kläder och fixa frillen lite. Jag kankse inte klädde mig så juligt, en lila skjorta. Men det är snyggt så fuck you :3 Efter det så satte jag mig här, för jag tänkte blogga om julmorgonen och dela in dom i två delar. Men det fick bli en stor nu tills kvällen istället. För jag glömde helt bort Kalle Anka. Även om jag inte kollade så mycket, för lästa klart en sista jultidning under halva delen. Men jag lyssnade med ena örat och kunde skymta i ögonvrån.

 

JulSimon :3

 

Efter Kolli Ånka så kom Frida och Jocke och slappade i vår soffa. En timma efter det så kom farmor och vi började äta nästan direkt. Morsan var tokigt hungrig iaf. Omnomnom på Janssons frestelse. Och förekom vilda diskussioner om hur korkad Anna Anka är. När vi ätit satte vi oss och kollade lite på Americas Funniest Homevideos. Smälta maten lite. Till slut började vi dela ut julklapparna. Ingen tomte kom, så vi fick göra det själva. Totalt fick jag 14 julklappar efter jag räknat ihop dom. Precis lagom. Låt oss skumma igenom lite vad jag fick.

 

Ett laptopskin med en ball skletteansikte.

En Simpsonsklocka som är typ... spegelvänd. Typ, kl3 är där kl9 är.

En Simpsons jul DVD

En elvisp

Presentkort på vår lokala datorbutik (150:-)

200:-

En flaska Kahlúa

Salt och pepparkar som ser ut som... spöken?

2st T-shirts. Får fixa bild tills imorgon. Dom är assnygga och coola iaf :3

Ett paket delicatobollar

2st kokböcker

Och sist... och aaaabsoluuuuut inte minst

ETT KEYBOOOOOOOOOAAAAAAAAARD C:

Denna skönheten kommer jag plinka å plonka på massa


Så ja, julklappsmässigt kan jag inte riktigt klaga detta året. Blir till att köpa ett litet högtalarsystem för presentkortet och pengarna jag fick av mormor. Min inköpslista var dock lite blygsam. Jag köpte nog inte för mer än 1000kr. Men alla presenter uppskattades iaf. Speciellt morsans Magnus & Brasse: Varning för barn DVD.

 

Och nu avslutades dagen otroligt mysigt. Morsan bjöd på en kopp varm choklad med vispad grädde och marshmallows. Jag njöööt till fullo. Smaskigt värre. Fortsätter dock smaskigheten med att äta lite delicatobollar. Och mysigheten fortsätter lite när jag spelar Animal Crossing och ser hur julen är där i år. Musiken är underbar iaf <3

 

Har även fått massa God Jul sms :3 Trevligt trevligt. Men det känns nästan som att majoriteten varit, hur säger man.. mass-skickade? Att man skickar till 20 pers samtidigt :P Inget fel med det, men JAG gillar att skicka lite mer personliga hälsningar :3 Fick bli några sånna till dom som inte redan skickat till mig.

 

 

Nu får jag nog ta och avsluta tror jag. Jag har iaf haft en helt ok julafton. Och jag kan inte annat än att hoppas att du som orkat läsa också har haft det. Och hoppas att du får det fortsatt bra året ut och därefter.

 

Vi avslutar med ett glatt och varmt God Jul!


Happy and unhappy

Att det har snöat är old news. Men det hindrar inte mig från att nämna det igen. Jag blir så lyrisk då det snöat ännu mer under natten och denna dagen. I skrivandes stund är det ca 10cm snö. Så mycket snö har jag inte sett på ett bra tag. Och allting blir så fint när det snöar. Det är inte den tråkiga och mörka miljön, utan det lyser upp och är uppiggande. Happyface!

 

 

But what to do med snön helt själv? Jag vill ju leka, busa och vandra i det tills man blir kall och blöt. Sen in i värmen med en kopp varm choklad eller kaffehurrdurrmeddigyouknowwho.

 

Insåg nu min dåliga vana. Jag glömmer alltid att ta bort glasen från mitt skrivbord. Får nog ta in dom och lägga dom i diskmaskinen NU så jag inte glömmer det.

 

Min kropp börjar nog vänja sig lite över träningen, känner inte den helt utmattande och värkande känslan efter det tunga passet längre. Det hindrar dock inte från att jag vill ha massage ändå. Men den känns bra iaf. Och jag åt 8 eller 10 pannkakor idag som gav mig plenty med energi :3

 

Nog med jibberjabberish från mig. Bjuder på en låt från en artist som blivit smått favorit just nu.

 

 


Snööö!

 

Ibland har man turen att få snö. It's pretty!


Simons hörna!

Kringelkrångel med sladdar å skrivbord. Men till slut har jag fixat in min dator i mitt lilla rum. Nu ska jag äntligen börja leka lite med musik och allt möjligt.




Kommer bli multitascing!



Burken är lite ögongodis!

Dresscode partaj

Inflyttningsfest för min polerz Robin. Och för att jag kände mig smått ego och ville se hur mitt hår ser ut. Inte använt min plattång på månader känns det som. Och det är långt å tjockt nu :P Usch usch. Klippa snart. Tröjan är inköpt på Gekås och är superduper snygg enligt mig ;3
wwww
Laterz

In your eyes

Every day and night
you're all I think about
I know that we belong together

And since I found you I don't know what I'd do
if you and I weren't together no, no, no, no, no, no
you give me life
in a way that I will never be able to describe

Your eyes bright blue as the sky
deeper than the sea
warm as the sun
and peaceful as a light breeze

Your eyes capture me in an instant
and leave me hypnotized
and I get lost every time
in your eyes

It's still the same

It has never changed. It's still the same inside of me as it has always been.
Har äntligen lyckats vända på dygnet tror jag. Däckade vid 23:00 igår och vaknade runt 06:00 idag. Känns lite bättre på något sätt. Det otroligt tråkiga är att inte en jävel är vaken vid den här tiden.
Har en del träningsvärk i kroppen sen igår. Jag gjorde misstaget igen att äta, en pizza denna gången, inte allt för långt innan jag började träna. Och med mitt nya program är det inte så värst bra. Jag pallar med ungefär hälften av vad jag ska göra innan jag känner att magen vill vända sig ut och in. Imorgon ska jag inte göra om misstaget igen, så får vi se om det blir någon skillnad. I like it iaf.
Otherwise är det inget speciellt. Tankarna går på högvarv konstant som vanligt. About something special. It's still the same.

RSS 2.0