Simon är ständigt rastlös!

Meowf! För ett par dagar sen så har jag och min morsa ordnat till ute i uthuset så att jag kan sova och vara där när jag ska sitta vid min dator. Och efter lagom mycket konkande så blev det oerhört fint må jag säga. Rummet är mycket ljusare än det andra jag hade. Helvita väggar så rummet blir rätt ljust och fint. Och så livar man upp det med lite tavlor. Och här är huset inte så jävla varmt. Det är bara nu på tidig kväll som solen lyckas lysa in i rummet. Så rummet är jättesvalt hela dagen. Skönt och vara här inne när det är +25 grader ut. Och här får jag vara ifred från gnälliga päron och springande hundar. Det är nog det bästa ändå. Att få vara själv.



Here is das room



Dock känner jag mig så jävla rastlös helatiden. Känns som att jag alltid antingen måste äta eller sitta och lyssna på musik på datorn. Finns egentligen inte så mycket mer jag kan göra här. Så vad fan ska jag göra :P

Söta Anna har varit och skrivit på papper för sin lägenhet idag och det kändes bra tyckte hon :3 Så grattis på dig gumman. Längtar tills jag får komma till dig och busa med dig ^^

Simons älskling gör slavjobb :3

Min lilla godbit ska göra min header åt mig :3 Den kommer väll upp snart? 0 :)

Simon saknar nånting!

För inte så länge sen så svarade jag på en annons där en person sålde sitt Nintendo DS. Har länge suktat efter en nu efter jag sålde min äldre version. Och nu när jag vet att jag ska få den så vill ja bara ha den ännuuuuuu mer :o Den är perfekt att ha i sängen och spela när man inte kan sova. Och den blir perfekt för tågresan som jag hoppas på att boka snart! Blir inget sovande på det tåget inte ^^

Här har ni skönheten ^^

NDS

Men den riktiga skönheten, det är du <3

Simon är baksugen!

Satan i gatan vad jag är sugen på kakor nu. Och när jag är i Halmstad så har ja inte tillgång till allt jag behöver. Dock ska jag mot bussen hem om cirka en halvtimme. Och så fort jag kommer hem så blir det till att baka... KOLAKAKOR C: Så enkelt, så gott, så onyttigt! Nu måste jag diska och platta håret innan ja packar ner datorn och bussar iväg.

Simon har tungt huvud!

Vi kan börja detta inlägg med att:

Jag är så kär så kär!

Mjahajaaaa, igår var det midsommar dååå. Blev inte riktigt som planerat dock. Jag åkte till Halmstad för att grabbsen skulle äta lite gott innan vi drog på klubb. Dock ställde våran värd in den middagen pågrund av sjukdom i hushållet. Feber och magsjuka och sånt där blä. Då bidde man liiiite opepp på att göra nånting. Dock fick man ett samtal om en liten förfest en bit utanför Halmstad hos en kompis. Började med  fyra pers, sen kom det typ fem stycken till. Fem väldigt trevliga grabbar som man socialiserade sig med.

Sen of we go in till stan med busiga bussen. 'Och när vi hoppade av så fick vi leka lite pappa och guida två fyllenissar som skulle till Morfars. Dock fastnade en av dom i en fyllebrud så vi sket i dom. Vi drog iaf till klubben vi brukar gå till. Det bidde lite tossigt redan från start. Tydligen har inte Johan blivit tillräckligt poppis så att han alltid kan fixa gratis inträde för oss :P Något kompispris blev det inte på drickan heller. Så det blev inte mycket där inne. Men det räckte, jag hade druckigt lagom innan ändå :3

Och jag blir då alltid glad i kroppen och dansar gärna non stop. Andrés ska dock alltid mobbas och påstå att jag är stel, och då får ja släppa loss ännu mer. Bwaha. Och stackars Alexandra som fick en stalker efter sig. Han stod först helt stilla och kollade på henne. Sen efter ett tag så går han fram och försöker dansa intimt. Men hon försöker dissa honom gång på gång genom att kolla i mobilen, vända ryggen eller bara gå iväg. Men den idioten följde efter hela tiden. Så hjältarna Simon, Robin och Andrés fick rädda henne genom att dansa lite extra mycket med henne för att han skulle inse. Men han står ändå och glor som "vart fan tog du vägen?". Oh well, synd om den torrbollen :3

Nu sitter jag här i mitt lilla rum i Halmstad. Kom hem vid cirkus 4 nånting. Kunde inte sova så länge. Vaknade 6 nånting och kände hur tungt huvudet var. Och när jag känner sånt så kan ja omöjligt somna om igen. Satte mig iaf vid datorn och kollade runt lite, började spela Dota och letar nu upp massa feeein musik från Youtube. Sitter och smådiggar för mig själv ^^ Det var min midsommar iaf. Hoppas ni andra har haft en trevlig sådan också.

Och för att avsluta detta inlägg:

Jag är så kär så kär! Och det är bara en person som jag tänkt på under hela dagen 0 :)

Simon är våffelkung!

Simons våffla

Jag kan jag för jag är ju kungen! Vill liten smaka? :3

Stön kan bli förbjudna på tennisplan!

LONDON. I Franska öppna stönade Michelle Larcher de Brito, 16, så högt att hon blev varnad. Nu överväger Internationella Tennisförbundet att införa hårdare straff för höga ljud. Damspelarnas stönande blev en het fråga efter att portugisiska Michelle Larcher de Brito fick en inofficiell varning i den tredje omgången i Franska öppna. Orsaken var att hon stönade så högt när hon slog bollen att motståndaren Ara-vane Rezaï klagade hos domaren. Rezaï vann matchen och Brito buades ut. Enligt Times funderar nu Internationella Tennisförbundet på om för höga ljud ska straffas. I dag kan domaren ge motståndaren en poäng om stönandet är så högt att det anses hindra motståndaren. Men det nya förslaget innebär att spelare straffas med fler poäng, sedan ett helt game och kanske en hel match. Det finns ingen mätning på hur högt De Brito lät på Roland Garros. Hon tycker att stönandet är en del av spelet. – Jag är 16 och håller fortfarande på att lära mig. Kanske kan jag till slut få det under kontroll. Jag vet inte men jag ska försöka, säger hon.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/tennis/article5381729.ab

Ja det var du fan på tiden :P Nog för att jag varken kollar på det eller gillar det, men jag stör mig på det ändå när jag väl råkar komma förbi det.



Simon gillar sommaren!

Nyligen hemkommen från en liten trip till Hemköp där jag köpte lite gottis för att klara mig en dag till i Halmstad innan jag åker hem till Markaryd. Solen värmde gott och vinden susade mysigt igenom mitt nyduschade hår. Och på vägen till så ser man så himla mysiga par, bl.a. i parken. Ett par som busade på typ en stenmur, massa skratt från dom och dom var så gulliga. Men gulligast var det paret som var typ +60 och satt på en bänk. Kvinnan låg bakåtlutande in i mannens famn. Jag var tvungen att kolla på dom så länge jag kunde. Jag blev så lycklig av synen, att ett så gammalt par kan se så mysigt och romantiskt ut. Sen vid övergångsstället var det ett annat lite äldre par som höll varandra i händerna. Jag suckade lite för mig själv och log bakom ryggen på dom. Så himla gulligt.

Nu vill jag bara ha dig här. Dela min glädje med dig på parken. Liggandes i gräset. Kolla in i dina vackra ögon och berätta  hur jag känner för dig. För tro mig, du betyder massa. Du vet vem du är!

Simon blir rörd!

Praktiken har äntligen slutat och har därmed bara en vecka kvar att gå i skolan. Det blir förvisso bara chill med fotboll på måndag och fångarna på fortet liknande akvivitet på onsdag. Jag var iaf och hämtade min lapp som min handledare skulle fylla i. Och dom är så snälla mina grannar, som då är mina handledare, dom bjöd mig och morsan på våffla och dricka. Mamma insisterade att betala, men det fick vi inte. Så nedrans snälla. Och när vi satt oss ner och jag fått min våffla, så får jag även ett kuvert. Och där i ligger det en 500 lapp :O Nog för att ja hade på känn att dom skulle bjuda oss på fikan, men ja trode aldrig att jag skulle få betalt för att jag praktiserat. Jag blev iaf väldigt rörd och började nästa gråta :3 Fast dränkte det med fnissande och en stor kram som tack. Dit ska jag gå flera gånger under sommaren innan jag smyger mig uppåt i landet. Det förtjänar dom ^^

Simon känner sig busig!

Praktik idag, men är inte pepp alls för att gå ;o Har lust att gömma mig i mitt rum ute i uthuset. Men pappa vaknade nyss och då är det inte så lätt :o Men får se om han börjar åka iväg snart så kanske ja kan gömma mig å ljuga ihop nån historia (A)

RSS 2.0