Våffeldagen

Fick under natten reda på att det är våffeldagen idag. Jag sken till lite inom mig och längtade lite tills imorgon. Hade tänkte mig att fixa ihop en smet som vi kunde använda under dagen. Men när jag vaknat så hade morsan tydligen redan köpt något färdigblandat. Så det sket sig. Men dom smakade gott ändå. Mjuknade rätt så fort dock. Krängde i mig 2 stycken och sen blev magen nöjd. Det tog lite stopp mot slutet. jag och syrran fixade ihop bordet så vi hamnade i solen. Det börjar bli lite vår här nu. Snön är praktiskt taget helt bortsmällt, förutom lite kvar utav den stora snöhögen från skottningen av altanen. Blir lite mysigt när blommorna börjar komma.


Goofy <3

 

 

 

 

Den klart bästa Disneyfilmen som jag vet. Var tvungen att kolla på den ännu en gång för att den är så himla gullig och härlig med underbara låtar. Och det gör mig på lite bättre humör och får mig att känna mig lugn och mindre nedstämd. Tack Disney. Nu vill jag bara... mja mjo...

 

If the sqeeky wheel's always gettin' the grease
I'm totally devoted to disturbing the peace
And I'll do it all again, when I get done
Until I become your number one
No method to the madness, and no means of escape
Gonna break every rule or bend them all outta shape
It ain't a question of "how", just a matter of when
You get the message that I'm tryin' to send
I'm under a spell, I'm in over my head
And you know I'm going all the way to the end
To stand out, above the crowd
Even if I gotta shout out loud
'Til mine is the only face you see
Gonna stand out ...
'Til ya notice me


Hnng

Böhö. Jag känner lite ångest över att jag inte lyckats lämna in någon engelska uppgift innan deadlinen. Skulle egentligen hålla tal i fredags, men jag har inte blivit klar med den än... Jag ska iaf bli klar med denna veckans uppgift. Det är bara bestämt. Så därför ska jag ta det jävligt lungt med ett långt bad och läsa klart min bok som jag ska göra en omarbetning av. Tvätta av mig och raka mig. Det är då jag känner mig otroligt bra. När jag är ren och fräsch. Får väll hoppas jag får till det med talet senare.

Veckans skit!

Fick en lite lam men rolig idé att jag varje söndag ska nämna lite skit som har varit bäst under veckan. Sånt som är värt att nämnas. Varje vecka kommer det säkert finnas ett nytt ämne och en annan försvinner.

Veckans låt



Veckans film


A Goofy Movie

Veckans citat

No! Pyro! I don't like you. Yummyummyummie. - Random dude i Heroes of Newerth.

Veckans bok

Pärlan av John Steinbeck

Veckans spel


Miles Edgeworth: Investigation

Veckans dryck


Bravo äppeljuice




Mja... intressant eller inte. Men jag kommer nog leka lite med detta varje vecka :3 Hitta fler ämnen och så.

Syndare!


Vill le på riktigt.

Pest och pina och ångestfyllda dagar helatiden. Perfekt för plugg har jag hört. Fast plugget är en liten del till det faktiskt. Jag mår inte dåligt eller så, men jag mår inte bra heller. Det känns bara allmänt bajs jämt och ständigt. När man väl har stabiliserat sig en aning så kommer svackan igen och slår en i ansiktet. Jag saknar när jag kunde le konstant.. Då var man en bra Simon. Simon är fortfarande bra. Men gömmer sig lite i ett skal. Det händer att jag finner mig själv flina åt lite minnen.. Men dom härliga minnena gör en ledsen efteråt. Man vill ju så gärna. Jag saknar det så otroligt mycket. Jag är inte riktigt jag nu. Jag håller bara god min istället för att vara den glada Simon.

Usch... Usch......

Usch och blä... Jag fick nästan precis reda på att mitt exs ena storebror har dött... Deras kusin hade det i sitt msnnamn. Såg först bara RIP Martin... Men sen klickade jag upp han och såg "bästa kusin" också. Det var då jag frågade och fick reda på det. Det känns verkligen hemskt att få reda på detta. Hur mycket jag än hatar mitt ex numera så förändrar inte det att jag älskade hela hennes familj. Och Martin var verkligen en guldklimp. Hur jävla härlig som helst. Han var så otroligt lik mig. Usch. Han kommer bli otroligt saknad... Vila i frid Martin.

Internationella kvinnodagen

Ploppade just framför mig att idag är det den internationella kvinnodagen. Har väll inte så mycket att säga. Jag hoppas att alla kvinnor/tjejer/damer/kärringar har det fortsatt bra. Och låt oss hoppas på att det blir mer jämställt mellan kvinnor och män i framtiden :3 Vi är alla lika värda! Puss och kram på er.

Favorit i repris.

Denna låten väcker nästan för mycket inom mig. Men den förblir en stor favorit och förtjänar att komma upp här igen :3

 


Tebax

Nu är liten Simon tillbaka från en helg med kompisar i Örebro. Kan ju inte klaga direkt. Fått träffa två nya peoples som jag bara pratat med över Internet. Men dom var lika härliga IRL. Dom tog dock lite tid på sig att möta upp mig, för jag förstod inte deras vägbeskrivning. Jag fick iaf stå ute i kylan i några minuter innan dom kom. Men jag fick en kram av Edvin, som såg att jag hade en Kram!-knapp på min jacka.

Det blev ju en del spelande, då det var en spelträff. En liten favorit blev NHL 10 som spelades på Xbox 360. Vet inte varför vissa tyckte om det så mycket, men det var något med det. Bäst var iaf lördagsnatten då alla turades om att spela igenom Heavy Rain på Playstation 3. "Uppföljaren" till ett av mina favoritspel till dator, Fahrenheit. Det är lite av en film kan man nästan säga. Interactive movie kallar vi det. And I really love it. Vi lyckades rätt så bra, fast en av huvudpersonerna lyckades dö. Verkligen sugen på att fixa ett eget och spela igenom igen på ett annat vis.

Levde på wienerbröd och sockermunkar under helgen <3 det är verkligen kärlek. Förstår inte hur lyckades med att inte få en enda finne under hela helgen. Då jag bara ätit onyttiga saker. Fast jag har dock varit jävligt noga med att tvätta händerna varje gång jag ätit något :P

Finns väll egentligen inte mycket mer att säga om det. Det var kul och alla var flummiga precis som dom brukar vara. Det var värt dom 16 timmar det tog att åka fram och tillbaka iaf. Tur att min rumpa är härdad för långa bussturer.

Poff

Pyser iväg till Örebro under helgen för att leka med kompisar. Även om jag egentligen inte är på världens humör just nu så tror jag att det kan hjälpa lite att träffa dom. Inte helt, men lite. Brb.

hurr

Väldigt fin och välgjord film. And that's it :3

 

Nuit Blanche from Spy Films on Vimeo.


Catch your dreams

Vet inte vad jag egentligen vill skriva. Men jag känner bara för det och det får flyta på så gott det går :3 Inte ovanligt att detta händer.

Februari är slut. Och saker gick inte som planerat direkt. Satte lite utmaningar för mig själv som jag skulle klara av under månaden, då februari är den kortaste så :P En var iaf att jag absolut inte skulle dricka ett enda glas oboy. Men men, jag gillar ju att dricka det efter träningen så det blev inget med det. Och den lades ner. Inget godis skulle jag röra heller. Men sånt får man nog informera till folk om man ska klara av det. Fanns inte en helg som morsan inte köpte godis. Så det gick ju inte heller så bra. Jag klarade dock av träningen rätt bra. Målet är att träna 3 gånger i veckan. Nån gång kanske jag bara tränade 2 gånger men det funkar ändå. Blir skärpning med det nu iaf. Träning idag t.ex.

Idag är det min första dag för Engelska C kursen. Kan dock tyvärr inte göra allt som ska göras under måndagen då jag inte fått hem kursboken jag beställt. Det enda jag kunnat göra är att kolla upp en novel som jag ska läsa under kursen. Ska vara en novell av en engelsktalande nobellpristagare. Grejen är att deras böcker verkar så himla tråkiga. Och dom flesta är skrivna av britter, och dom är ju med lama och tråkiga :P Men men, någon hittar jag väll som kan vara något.

Jag har svårt för att vara konstant glad numera. Men det är tur att man har kul folk som man känner och kan prata med. Massa kul med ett stort Skypesamtal där vi faktiskt kan göra saker tillsammans över Internet. Spelat massa spel tillsammans och t.o.m. kollat på melodifestivalen och vinter OS tillsammans. Curlingfinalen för damer var väldigt kul att kolla på tack vare Kanadas 2 tabbar i sista omgångarna. Saknar dom grabbarna med lite. Funderar på att åka upp till Örebro och träffa dom under en träff som en av dom arangerar.

Något annat som gör mig lite glad när inget annat finns till hand är ett otroligt beroendeframkallande flashspel. Robot Unicorn Attack. Musiken är bara så gudomligt mysig och passande så den gör halva spelet. Och den ständiga jakten på att försöka slå sitt rekord gång på gång. I just love it :3 http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html

Men det finns ju dom stunderna då man varken kan prata med någon, lyssna på musik eller spela spel. Det är då man sover. Och det jag ligger och hoppas på då är delvis att få drömma lite. Jag drömmer rätt mycket numera känner jag. Blandade saker. Men en som var mer speciell denna gången var faktiskt inte sådär väldigt speciell ändå. Då det inte riktigt hände nånting. Grejen var bara det att jag bara var med en person. Vi bara gick, vi bara satt, vi bara var. Men jag kände ändå den där härliga känslan som jag alltid känner. För jag vet vem den personen symboliserade.

Och jag har sagt det tidigare. Jag måste fan städa på mitt skrivbord. Jag har fan allt här. Mobilen, 2 läskflaskor, 2 glas, döda batterier, Wii handkontroll, skål med lite choklad och kolapapper, informationshäften från NTI, USB-minne, SD-kortläsare, manual för mitt keyboard, pennor, öronpinnar och min externa hårddisk. Ett under att allt får plats faktiskt. But it does... Jag tar hand om det sen.

RSS 2.0