Left all alone :C

Stekhet dag idag, och det har det tydligen varit i stort sett hela Sverige av vad jag har hört. Så blev idag ombed att klippa gräset. Vilket jag var så himla snäll och gjorde. Så bidde striptease så man slipper bonnabränna. Och även då var det äckligt varmt att vara ute. Orkade dock inte klippa hela gräsmattan. Klippte bara den övre planen kan man säga. Sen la jag mig på altanen och solade lite extra. Så det blev lite färg. Det märkte jag på undersidan av armarna där jag brukar ha svårt att få färg. Så liten skillnad blev det.

För tillfället sitter jag nu ensam hemma. Päronen är på kalas hos kompisar. Så jag har mig själv och två hundar att passa nu. Hur ska det gå till? :o Lagade nyss makaroner och korvstroganof till mig som blev mumsigt gott :) Nu ska jag fortsätta äta och kolla på Mr Bean i min ensamhet, sen får det bli att sätta på dunk och hitta på något annat att göra!

Jag vill ha mitt sällskap!

Skita i nuet!

Hej tjockisar! Stora som små!

Fredag idag, och min helg började redan igår. Praktiserar på ett café som mina grannar äger. Och igår jobbade jag tydligen så bra så jag fick ledigt idag :) Skönt att äntligen få sova ut lite extra denna gången. Fast det lite pinsamma är att jag jag varje gång har kommit för sent till praktiken. Konstigt nog tar jag otroligt lång tid på mig att äta frukost och att duscha. Sätter klockan på 08:00 dom flesta gångerna, och jag börjar egentligen klockan 10:00. Jag snoozar alltid minst 3 gånger iaf. Sen vet jag fan inte vad som händer med resten av tiden. Men som tur är så bryr dom sig inte det minsta om ja kommer för sent som tur är.

Under denna lediga dagen var det tänkt att jag skulle arbeta med det sista jag har kvar att göra i skolan. Vilket är arbetsmiljö. Sista inlämningsdagen är idag, och jag har 3-4 arbeten att göra. Jag har lyckats göra färdigt en som jag hållt på med för några veckor sedan. Men nu har jag god lust att bara skita i resten. Att bara lämna in den jag har gjort nu och iaf få IG på kursen, så jag får mina poäng. Känner att jag inte behöver den kursen riktigt. Dom kommer inte göra mig något för det jag pluggar vidare till senare. Jag kommer ju för det mesta gå kurser som inte kräver några betyg eller förkunskaper. Så varför ödsla onödig tid på dom arbetena när jag kan fokusera på praktiken och planera inför framtiden. Jag har sökt på en ljud & studio-utbildning, men inte så stor chans att jag kommer in där. Så har kollat upp lite andra möjligheter. Har planer för att gå utbildningar för musikproduktion, bartender och DJ. Det känns så jävla bra att ja har det planerat. Nu längtar jag bara så ypperligt att få ta studenten, börja sommarjobba och småjobba efter det och få ihop pengar till att flytta hemifrån och sen gå mina kurser. Känner ju att denna utbildningen ja fått nu inte gett mig någonting och att jag har gått helt fel linje (media). Men från och med nu vet jag vad jag vill med mitt liv. Och det känns guld!

Min tur med snitsiga och tvetydiga rubriker!

Mjaham! Då ska jag försöka komma in i blogg världen igen då. Ni som har otur och lyckas hitta hit får skylla er själva. Kommer skriva av mig när jag behöver iaf :) Både bra saker och dåliga saker (om det nu går att lösenordsskydda inlägg, vissa saker vill man bara skriva av och inte låta någon annan se).

Tack för mig för den här gången! Puss och knull, fingerpull!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0