Simon LANar!

Igååår var det kalas för mina 2 kusiner som fyller tonåring. Jag åkte dit för att min kära Jimi skulle slippa ensam bland småglinen. Han bad mig då även att ta med min laptop så vi kunde LANa. And so be it.

Han skulle dock dra ut för att göra något vid kiosken eller nått. Så jag satt kvar och åt tacos och sen en massa glass. Under tiden så berättade min morbror och hans fru om deras semestervecka. Som tydligen hade varit fruktansvärd. Pågrund av mina kusiner. Orkar inte gå in på detalj men dom var iaf typiska skitungar. Och det gav mig bara mer anledning till att hata dom :) För det gör jag. Jobbigare ungar får man leta efter. Far åt helvete vill jag bara säga åt dom. Glassen var god iaf.

Iaf så kom Jimi tillbaka sen, och vi drog upp och försökte LANa. Kom inte ihåg vad vi började med. Men efter ett tag så skulle han dra iväg för att han och hans polare skulle filma när dom dansade melbourne shuffle/hardjump. Och jag kan bara inte beskriva det. Men deras beteende var så otroligt löjligt. Man kan kalla det för skådespel/spex. Iaf så kom det en brud dit sen, och då skulle ju vissa av dom spexa ännu mer och göra tuffa grejer. Sen så hatar jag bara det att dom filmar sig själva när dom dansar för att senare lägga upp det på Youtube för att visa att dom kan dansa. Jag är rätt inbiten när det gäller Hardstyle, och en sann raveare dansar inte för att visa upp sig utan för att utrycka sig. Dance to express, not impress! Teeny Boppers kallas sånna. För jag tror inte dom filmar för att få feedback.

Vi gick iaf tillbaka för att försöka LANa hos Jimi. Vi försökte med Age of Empires, men det kraschade helatiden på Jimis dator efter 10min typ. Vi provade även Warcraft 3 men det kunde han inte ens få igång på hans datorn. Det roliga är att han har en monsterdator, och jag har en sketen skoldator. Vi körde iaf lite Halo innan jag tröttnade för att jag har så dålig FPS på min datorn. Jag såg på när Jimi spelade och allt flöt på sketbra. fick ":C" face när han spelade Crysis utan minsta hack eller lagg. Jag fick sen ont i röven av att sitta ner helatiden. Så jag la mig på min sovplats i soffan och kollade på långt avstånd när Jimi spelade. Sen råkade jag somna :o

Simon får ont!

Det gjorde ont. Jävligt ont... Är det så här ett brustet hjärta känns?  Borde jag yttra mig?


Simon är tönt!

Är tönt idag, och har ingen ork eller lust med att skriva något :3 Så här kommer dagens look för att ja känner mig lite extra snyggve idag.



Huvtröja - Kappa
Jeans - Iron Cat

Simons älskling är duktig men slö!

Tog ett tag för den slöa sötnosen :3 Men nu är headern upp och annorlunda design. Kan uppdateras ännu mer efter hand.

Simon vill!





RSS 2.0