21 år!

Happhapphapp. Har nu gått några timmar av det här dygnet. Det vill säga att jag numera är 21 år gammal/ung. Fast egentligen är det inte förrens om 20 timmar. 31 Maj 23:47 1989 föddes det en liten tjockis som fick det vackra namnet Simon. 21 år... Då får jag i princip nästan göra vad jag vill vart som helst i världen. Har för mig att det är 21 års gräns på att köpa alkohol i USA. Så det blir ju ett problem mindre med det i åtanke. Har även för mig att viss porr har 21 års gräns. Om det nu skulle behövas :3

Det känns ingen direkt skillnad från att vara 21 istället för 20. Jag är varken smartare, större, mognare eller snyggare än vanligt. Men jag klagar inte. Dock hade jag velat vara 20 lite längre. Det känns som en ålder för mig. Inte för ung, och inte för gammal. Det är nu det börjar gå utför brukar jag skämta om. Men det är väll snart det roliga börjar. Det riktiga ansvaret att vara vuxen. Det har ju dock ingen som helst betydelse med åldern. Då man kan smita ifrån päronen och flytta hemmifrån vid vilken ålder man vill nästan. Jag har hängt här för länge nu så det sker snart för min del med. And it feels good mang!

Har ju redan hunnit fira mig lite. Vi firade mig och syrran när hon fyllde år som var 23 Maj. Två underbara Majbarn är vi. Och då fick jag 700 pengar. Jag är tydligen supersvår att köpa presenter till. Och det tackar jag lite för. Jag skulle nog bara fått fula kläder i present om jag skulle få något annat. Eller flytta hemmifrånprylar. Som jag redan har fått hundratals av. Kläder uppskattar jag bara på julafton. För då är det morsan som köper det mesta och hon vet oftast vad som passar mig :3 Well, just nu firar jag genom att dricka vatten och skjuta tyska soldater från andra världskriget i Call of duty. Brist på annat att göra. Sova har jag ingen lust med ännu. Och sen ska man bli väckt av morsan iaf. Möjligtvis med frukost på sängen. Och morsan ska väll som vanligt envisas med att sjunga för en. Så har jag bestämt att vi ska ha våfflor under dagen. Jag ville ha våfflorna från våffelstugan som våra grannar >HADE<. Dom har stängt ner det, för att vår andra granne som äger älgsafarit tycker att sonens nya fru ska få driva sitt egna fik med skit som hamburgare och mackor. Fuck that! Ge mig våfflor och kakor. Oh well, vi gör våra egna våfflor imorgon iaf. Mer än så är inte planerat för tillfället.

I sure do know what I want as a present!

White Russian

Huhu, det är så himla dystert här. Lampan i taket har gått sönder och har glömt att köpa nya. Så sitter här och lyssnar på dunk i mörket. Och jag har länge haft suget att ta en grogg av spriten som jag har liggandes. Men idag bestämde jag mig istället för att blanda ihop en White Russian. Som är massamassa mumma om man gör rätt. Jag gjorde väll lite rätt. Lite för stark tror jag. Men den går ner iaf. It has to.

Har blivit lite shopaholic. Finns lite saker som jag vill ha köpt innan jag bosätter mig i Storuman. Jag måste ha ett par nya hörlurar och ett grafikkort till datorn. Hörlurarna ska vara ett par maffiga studio/DJ-lurar. Och så behöver jag en studiomikrofon till det. Aaaand, morsan frågade mig om vad jag önskade mig i present. Och jag svarade en keps. Men så vet ju inte hon vad jag vill ha för keps. Så tyckte hon att vi skulle åka till Halmstad för att köpa en. Men så sa jag att jag ville ha av ett speciellt märke. Så fick jag visa upp mina älskade Monarchy kepsar som jag förälskat mig i. Och hon gick med på det! Trots priset. Och jag visade upp allt annat dom har. Byxor, T-shirts m.m. Med förslaget att man kanske kan beställa några sånna varannan månad typ. And she agreed. Så man kan nog få lite snygga kläder med hjälp av morsan ;3

And happy day har det varit idag. För jag har fått marknadsmunkar <3 Som dock blev snabbt uppätna. Oh well.

Din hund

Jag lever i ungefär 15 år.

Varje gång du lämnar mig, betyder sorg för mig.

Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.

Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.

Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig.

Tala med mig fastän jag inte förstår orden; jag blir glad bara över att höra din röst.

Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.

Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand,
men jag använder inte min styrka mot dig.

När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra,
så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.

Ta hand om mig när jag blir gammal; kom ihåg, du blir också gammal.

Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

Jag älskar dig.

/Din hund





I love them <3

Otroligt massa happyface!!!

 

:')


Suck a duck

En sån där dag då man känner sig spacead med massa blandade känslor. Lite lättnad, lite funderingar, lite bla bla bla. Det är då jag oftast skiftar från att lyssna på dunka dunka till emotionella och lugna låtar. Gärna sånt som påminner om hur jag tänker och känner. Just idag blir det James Blunt. Försöker sjunga med så gott det går. Ingen risk att någon skulle höra eller komma på en att försöka sjunga. Som tur är så hör jag inte mig själv. Så jag vet inte om det låter dåligt :3 Ska snart försöka samla lite kraft för att börja träna. Det blir alltid väldigt sent varje gång. Men det känns bäst iaf.

It's hard to not say what I want to tell you!

Omnomnom

 

Delicious!


Home alone

Mjahaja. Igår åkte päronen iväg till sommarstugan uppe i Västervik. Och dom tog hundarna med sig. Så jag är heeelt ensam här hemma tills på söndag då vi ska fira mig och syrran för våra födelsedagar. Känns nice att få vara hemma själv utan vare sig gnäll, skrik, gorm och skällande hundar. Saknar dock det glada välkomnandet när man kommer in i huset. En favorit är att gå runt helt naken och göra alla vardagliga saker, efter man typ duschat. Laga mat, titta på tv m.m. Det är awsome!

Nu blev jag tom i bollen..

GRATTIS!!!

Har ju totalt glömt bort att (iaf via bloggen) att gratta Anna som fyllde 18 år igår :3 Stora flickan nu. Massa grattis, du är bäst <3 Så important to me och bäst är du så att du får ett eget inlägg ;3

It's speaking to me

 

Jag lyckas aldrig riktigt få till det. Jävla webdesign. Höhöhö. Men jag kommer nog lyckas bli färdig snart på något vänster. Sen får det vara nog. Trött på allt meninglöst plugg. Blabla

 

Låten där uppe, det är den som gett mig rätt mycket kraft dom senaste dagarna. Spelats om flera gånger på raken. På något sätt så känns det som att den pratar med mig. Säger att allting kommer att lösa sig. Förr eller senare. En axel att luta sig emot. Och det är väll i stort sett vad jag behöver. I'm pretty much speachless. Helt tom i skallen. Kanske en powernap sen... Känner av rastlöshet. I don't know. Haha och jag orkar inte vara gnällig. Nä, får bli säng, Kingdom Hearts och sen powernap.

 

I can only hope.


Sängen lockar hela tiden

Känns skönt med en vilodag för att vila upp kroppen för att kunna plåga den lite extra imorgon. Tanken var ju då att ajg skulle råplugga det jag har att göra. Fast så blir det ju aldrig riktigt som man tänkt sig. Så fort jag tittar på frågorna så blir det lite "Ööööh, vänta lite. Ska bara kolla en sak." Så har man surfat bort sig eller så har man gått iväg och gjort något annat. Som att lägga sig i sängen. Sängen har varit otroligt lockande hela dagen idag. Jag känner bara för att ligga där och blunda, gosa och mysa. Fast kudden är inte så gosig :( Så sov jag i en timme eller något. Så kände jag att jag inte riktigt orkade börja med frågorna igen. Så jag gick in och lagade mat och retades med hundarna. Sitter nu är igen och känner inte för att göra det jag bör göra. Jag vet inte vad jag vill göra egentligen. Nånting annat bara helt enkelt. Det bara regnar och är vidrigt ute. Om det hade varit duggregn hade det varit en annan femma. Duggregn är nog favoritväder. Om man ens kan säga så O.o Det är avsvalkande och mysigt och inte lika jobbigt som vanlig regn. Fast ibland är det nice med ösregn med. Hmm... Bah. Det räcker nu.

Giv mig styrka

Gaaah! Om ändå allting bara kunde bli gjort. PANG POFF. Eeeeeeeen uppgift kvar åt webdesignen. Eeeeeen vecka kvar av filosofin. Sen är jag helt färdig med det här skitet och kan fokusera på annat istället. Men kraften är svag och jag orkar inte börja. Jävla filosofilärare att påminna om att kursen börjar alldeles för sent. Så man hamnar efter direkt, och får uppgift på uppgift. Varje gång jag tänker att nu tar jag tag i det. Så drömmer jag bara bort mig, tittar runt rummet, och tar min vattenflaska och dricker ur den. Jag måste ha nånting i munnen helatiden känns det som. Annars blir jag otroligt rastlös och knasig.

Har massa skön träningsvärk i ben och rygg från igår. Fett med awsome. Och om nån timme börjar jag träna igen, fast övre delen av kroppen.

Raaawr. Fick just en rejäl frustrationsattack or something x3 Hundarna skäller monotont och oavbrutet på ingenting. Så går jag till hundgården och ska ta in dom. Så fattar jag inte hur strypkopplet funkar. Varför vi har ett sånt fattar jag inte heller. Så slängde den åt helvete och fick bära in Greta och ha Zaga i koppel. Och det var väll inte så värst underhållande. En ålande liten råtta i famnen och en annan råtta som drar i kopplet som ett ånglok. Så fick jag dåligt samvete då Selma blev jätteglad när jag kom in och jag hälsade inte. Jag bara tog min bok och gick tillbaka till mitt rum. Hon ska få massa gos senare när jag ska äta igen. Och nu sitter jag och skriker åt massa småsaker hela tiden. Dörren fick en spark och datorn gör helt ologiska saker. Jag ska VERKLIGEN inte spela nu iaf. Då bryter jag nog ihop.

Om ändå allting kunde vara färdigt nu. Och jag känner mig kramig.

Copy paste

Härmar Anna och gör en träningslogg med hjälp av blogg för att lättare hålla koll.

http://sezan.blogg.se/beacharn

DrömmarN^

Uff, jag ligger idag i sängen för att sitta och läsa ikapp till filosofikursen jag började förra veckan. Jag fick boken lite sent, för att jag hade glömt att kusen började samtidigt som den sista veckan av webdesign. Så jag fick boken i torsdags och har varit upptagen med att göra uppgifter för webdesignen. Så idag blir en sån dag då jag ska försöka lägga precis allting åt sidan och bara råläsa och göra dom uppgifter jag har. Totalt 100 sidor ska jag ha läst idag för att känna mig nöjd. Vilket är en otrolig pina. Filosofi är väldigt krångligt om jag får säga det själv :P Det används massa knasiga ord som jag har svårt att förstå. Trotts pinan så är det ändå rätt nice att läsa i sängen. Dels så är det ändå lite intressant läsning. Och dels känns det så avslappnande och lungt att läsa. Saknar lite att läsa böcker. Gjorde ändå det rätt mycket när jag var yngre. Kanske inte så seriösa romaner då kanske O.o Men några sånna fanns det ändå. Jag blir trött av att läsa, och det känns lite mysigt. Det händer dock väldigt ofta att jag fastnar vid nått ämne i boken och drömmer bort mig i min egen värld och kopplar ämnet eller ordet i drömmen och bygger upp drömmen efter det. Så det händer ofta att jag får läsa om ifrån där jag tappade bort mig. Det går dock inte så bra att läsa när det är tyst, så jag har HÖÖÖÖÖG volym på min musik, som hjälper mig ibland att inte hamna i drömvärlden allt för ofta.

Har extremt ont i magen. I musklerna då. Har börjat med övningar som man gör direkt efter varandra med en minuts vila efter man är klar med dom. Sen gör man dom igen. Så 2 sets på 7 övningar. Gör ont på ett skönt sätt. Och ska göra övningarna varje gång innan jag börjar träna. Får bli ordentlig skärpning nu. Kanske hinner för Beach 2010 ;3 Öhöhö. Behöver sol nu med, så jag kan vara ute och sola.

Fredag eh?

Jag känner verkligen inte av att det är fredag idag O.o Det är väl för att jag är i stort sett panikslagen över hur jag ska klara av teoretiska provet i webdesign. Väldigt lite handlar om det jag läst i min bok. Förväntar dom sig att jag ska vara hyperdypersuperduperintresserad av webdesign så att jag söker upp sånt här och lär mig precis allt inom det? Sure, jag har läst om CSS. Men vad fan är dessa CSS-mallarna som dom nämner? Detta är inget jag har läst om i min bok. Sure, det finns säkert som alternativ i själva programmet. Men jag har ju ingen aning om hur det funkar och vad skillnaderna är mellan internal, external och embedded. Vilket frågan är. Detta är inget jag kan sitta och pilla med och klura ut själv hur det funkar. Så nä, nu sitter jag här och googlar i princip alla svaren. Och det är inte det lättaste. Krånglig engelska och förstår knapp hälften av vad som nämns. JAG KAN FAN INTE ENS SVARA PÅ FÖRSTA FRÅGAN SOM EGENTLIGEN SKA VARA SUPERENKEL. Och det finns bara EN länk som förklarar svaret. Men jag har aldrig varit med om något så krångligt. Frågan är: 
  1. Vilket filnamn ska man ge startsidan på en webbplats? Motivera varför.

Vilket jag förmodar att svaret är index.html. Och här är det jag har hittat. http://www2.nau.edu/edtech/Tutorials/web-req/

WTF?!?! Förlåt, men jag är väl dum i huvudet. God damn. Och att jag sen ska formulera med egna ord! När jag inte förstår nånting. Och dom vill att "Dina svar bör omfatta cirka 2 A4-sidor totalt".......

SUG
MIN
KUK!

Det är för övrigt väldigt jobbigt att känna sig begränsad och feg. Det finns mycket som jag vill ha sagt men som jag inte vågar. Blyghet? Rädsla för att förstöra? Sure is twisted iaf. Bara detta är lite jobbigt. Gaaah. Begränsningar.

Höhö, jag kan inte låta bli att älska mitt hår. Jag gillar hur det är lite extra långt i nacken. Jag gillar att sitta och pilla mig själv i håret, speciellt i nacken. Och att twista med fingret i det långa nackhåret. Jag gillar att kolla på gamla egobilder där jag lyckats bra med frillan. Förlåt för att jag känner mig lite snygg ibland. I love to feel confident sometimes. Because I need it. Jag vill slinga det igen tror jag. Och jag vill bli solbränd igen. För det gör mig lite extra snyggare med imo. Denna jävla bilden som gör mig lite nöjd med mig själv. I apoligize! Egotripp...

 

1200kr har jag fått med för att jag passade Anna och Jims hundar. Dom ligger här på skrivbordet. (Jag skriver för att jag mår lite bättre av det :3 Och då rablar jag upp om sånt som är framför mig. Och jag menar självklart pengarna... och inte att hundarna ligger på mitt skrivbord) Och jag har ingen aning om vad jag ska göra med dom. Man kan väll säga att jag fått tillbaka pengar för högtalarna jag köpt. Och jag ska få ytterliga 2400kr. Skatteåterbäring FTW!!! Men där kommer det igen. What to do with them? Eller... jag VET vad jag vill göra med dom. Men jaja.

Jag måste ändra lite på mig. Börja lägga mig i tid, börja vakna tidigt, börja äta bättre och 5-6 gånger om dagen, börja fixa ett bra/bättre träningsschema, börja plinka mer på pianot, SLUTA dricka så mycket oboy och prova på att sluta äta godis... iaf choklad. Det här jävla skolarbetet har fått mig lite ur spår när det gäller att göra andra saker. Det blir knasigt med prioriteringar och hålla tider.

Nu har jag nog slösat tillräckligt med tid. Nu bör jag återgå till provet som jag ska faila på :3

 

Och jag hittar inte min Nintendo DS laddare :< Så har inte kunnat spela Kingdom Hearts på nästan en veckan.

 

Och jag vill ha en keps...


Finally

Det känns alltid lika bra när man blivit klart med nånting som man har slackat efter med i flera dagar/veckor. Har FINALLY blivit klart med mitt galleri som jag ska ha gjort till webdesign. Det blev inte superduperbra, men det får helt enkelt duga O.o Jag satsar ändå bara på G. Nu har jag bara en uppgift kvar där jag ska göra en hemsida för en fiktiv blomsteraffär. Det kan nog bli rätt roligt. Men skönt att snart vara klar med allt. För har även börjat med filosofi nu. Som dock bara pågår under 3 veckor.

Jag väntade på ett samtal i morse från någon lärare för skolan som jag har sökt till. Hon ville prata lite med mig av nån anledning. Hon ställde dock bara liknande frågor som hon redan ställt när vi mailade. Hon hade skön dialekt iaf. Fast hon var fett evil som ville ringa innan lunchtid. Då jag oftast brukar vakna 11-13:00. Men men, jag fick ställa klockan på ringning kl 9:00. Sen snoozade jag till 10:30 då vi hade bestämt att hon skulle ringa mig. Det kändes nice iaf. Hon lät possitiv och bad mig dra ut ansökningsblankett och fylla i. Vilket jag redan har gjort. Jag kommer isf förmodligen att bo på internat. Vilket känns lite häftigt och spännande.

Nu blir det till att baka tycker jag.

Krya på dig syrran

As usual så är det så lätt att tänka vad man ska skriva än att göra själva skrivandet. Bara det gör mig frustrerad och ångestfylld från topp till tå. Jag sitter fast i en ond cirkel av funderingar, press och stress. Det finns så mycket som jag vill göra. Och en del saker hindras av att jag stress och brist på motivation. Eller, motivationen finns där. Men den sitter fast kan man säga. Jag gör aldrig nånting åt det. Det känns som att det ligger saker i vägen hela tiden. Och det slutar med att jag bara sitter där jag sitter. Och gör absolut ingenting. Och jag känner att jag inte kan börja med några nya rutiner här. För jag vill inte binda mig till denna hålan. Jag vill t.ex. börja på någon kampsport, kurs inom instrument, jobba m.m. Jag vill bort och fixa mina egna rutiner. Vilket jag inte kan göra här. Jag är nog lite förstörd här. Lite bortskämd kan man väll säga. Ännu en anledning till att jag måste bort långt härifrån. Det är för väl att den framtiden med stor chans kommer hända. Då jag förhoppningsvis kommer in på en ett års utbildning långt härifrån, där jag hör hemma. Jag behöver verkligen livskraft som jag hade innan. Som jag dock får ibland, men det varar bara en kort stund.

Det blir inte mycket bättre av att man fått höra att min storasyster har svimmat och fått ett epeleptisk anfall och ligger på lasarett. Jag tror hon mår bra nu iaf. Men man blir otroligt orolig. Bara timmar innan jag fick höra det så kollade jag igenom på bilder som hon hade tagit med sin kamera. Och jag tänkte tillbaka när hon bode här hemma. Det får mig att sakna henne en massa ibland. Hon är världens goaste syster man kan ha. Flummig, fjantig och lite pojkig. Så jag kan väll hylla henne detta inlägget. Då detta faktiskt är mitt 100e blogginlägg för övrigt.

Jag säger nog sånt här ofta. Men men. Saker kan nog vara väldigt otydligt, men det får ni stå ut med. Och jag känner att jag aldrig får ut precis allting. Men det skulle bli ALLDELES för virrigt då. Förlåt för att jag skriver gnälliga inlägg och verkar emo. Men det behövs. Jag mår inte så dåligt som det kanske kan tänkas. Jag mår psykiskt bra ändå. I'll survive at least.

 

Krya på dig syrran <3


RSS 2.0