Look at me

För att Simon har tråkigt går det ut över andra. Dagens/kvällens blandade look.

 

En av mina favorit t-shirts och mina mjukisbyxor. Kanske inte en bra combo, men careface.jpeg på det.

 

 

Och dagens/kvällens frisyr... nyduschad. Förlåt om jag blir liiite kär i mig själv.

 

 

Serious face. Habbababba. Men det är för att jag är CP-trött som fan. Sådetså


Mmm <3

 

Min lilla bulle


Snö <3

Bortskottat från alltanen. Lite synd. För nu ser det lite fult ut.

 

Känns som att jag sakta smulas sönder.


Fuck my title <---- DO IT

Det svider under mina ögon. Känns som att jag har gråtit en massa. Men jag tror faktiskt inte jag har gjort det. Isf i sömnen. Fast gissar nog på att det är min ansiktskräm som gör det litegrann. Och att jag glömde min mjukgörande kräm i morse. Känner lite längtan att använda den. Få mjuka upp mina kinder. Ska nypa mig själv lite på kinderna imorgon (idag).

Jag vet inte riktigt. Men känns bara som att alla är så jävla egoistiska helatiden. Eller att det är bara jag som ska tänka på andra och bry mig om andra. Men ingenting speciellt tillbaka. Det är väldigt rare iaf. Konstigt man drar sig tillbaka i skymundan. Tröttsamt att vara den enda som bryr sig mer om andra än om sig själv. Har alltid varit sådan. Och har alltid varit glad åt det. Men numera känns det mer som att jag blir gladare bara jag slipper prata med någon för att slippa höra hur bra livet leker för den andra, utan att ens fråga nånting om mig.

Litet undantag nu inatt. Min farsa kom in i mitt rum lite halvlullig, och sa åt mig att jag skulle följa med ut så ska jag få se ett riktigt fint vinterlandskap. Han hade tagit med sig ett par stövlar åt mig. Och tur var ju det. För det snöar ju som fan nu och snön är serriöst över knäna på mig. Vi gick iaf ut på åkern och ställde oss och tittade oss runt omkring. Stjärnklar himmel och himmlen skiftade från svartblå till nått rödaktigt över trädtopparna. Och med små små snödroppar smiskande i ansiktet kändes det väldigt rogivande. Jag ville egentligen inte gå tillbaka. Det kändes allt för bra för att gå direkt. Men jag frös och skakade för mycket och hade fått massa snö innanför stövlarna (vill inte tänka på hur det skulle varit med mina vanliga dojor). Så vi traskade tillbaka och jag satte mig här igen och värmde mina fötter mot elementet och åt min choklad som jag inte ska äta egentligen. But I really wanted.

Och det här med snön gör mig bara mer och mer depp ju mer det kommer. Allting är så himla vackert och ljust. Det är allt för vackert för att inte utnyttjas på maximalt möjliga sätt. Jag har nämnt det förut men anyway. Jag har svårt för att njuta av saker själv tyvärr.

Snart halv sex ey? Sängen lockar lite ja. Jag ska nog spara min fanta som är kvar. Låta den stå ute i min kalla hall så jag har den tills imorgon. Och lägga mig i sängen med mitt Nintendo DS och spela lite Ace Attorney Investigation: Miles Edgeworth. I'm sure I will enjoy it.

Rödnos och islår.

Knasigt man kan drömma ibland. Jag var eller hade perspektiv över nån sorts demon. Och jag åkte runt i ett litet rum och slaktade galna troll eller något O.o Det konstiga var att det påminde mig om en film när demonen poseade efter att ha dödat alla. Kommer bara inte på vad det var för någon. Hmm.

Idag har jag iaf gått tillbaka till komvux för att bestämma vad jag ska studera för något. Det blir 100p Engelska C, 100p Webdesign och 50p Filosofi. Börjar nästa vecka då jag får brev från både NTI och CSN. Då jag får inloggningsuppgifter och annan info. Känns lite skönt att jag får lite annat att göra om dagarna. Och skönt med lite bidrag i några månader. Och eftersom jag är över 20 så får jag nästan dubbla har jag för mig. Hoha. Det som var ännu skönare var den långa promenaden jag fick på köpet. Tog t.o.m. en liten omväg för att dra ut på den lite. Kändes väldigt härligt eftersom jag inte gått på promenad på hur länge som helst. Har ju dock som sagt inte några bra vinterskor. Och dom jag har nu börjat blir lite utslitna. Därmed fick jag in rätt så mycket snö innan för skorna. Och jeans är väll inte direkt något värmande. Så jag har rätt så kalla lår nu. Borde fixa ett par långkallingar om jag ska ut något mer under vintern. Och det kändes alltid som att jag hade gylfen öppen, för jag har sån gylf man knäpper med på dessa jeansen. Så det blåser luft igenom mellanrummen. Så jag blir alltid orolig. Men som tur är så är min jacka rätt så lång så det skulle inte synas ändå.

Nu sitter jag iaf här och fryser litegrann. Kall näsa och kinder, frusna lår och hår som blivigt fluffigt och lockigt tack vare snön som öser ner. Och jag hittar inte mina mjukisbyxor.. Och jag är dötrött då jag vaknade ovanligt tidigt. Känner inte för att göra något nu. Mest lust för att somna om ett par timmar. Men nja. Jag kommer bara vakna vid 18:00 då. Och då blir jag bara förstörd. Böööh.

Hjälten

Shall I or shall I not? Jag är inte så pepp. Det jag talar om är om jag ska till min polare för att spela lite Xbox. Jag är inte så pepp även om det skulle vara kul. Jag känner ingen stor lust bara. Men samtidigt så känner jag mig dum eller elak om jag inte skulle komma xP Får se hur jag gör.

 

Well, skulle visa Anna när jag räddar min stackars puppy från att ha fastnat i ett mjölkpaket. Men nu har både hon och ni andra puckon som råkar smyga sig in här tillgång till mitt hjältedåd :3



BRRRRRREAK

Blargh. Hatar när man är motiverad till en sak. Så kommer det ett fett jävla aber som förstör allting. Like this night. Jag tänkte ta mig fan verkligen ta och börja lära mig lite mer på pianot. Hittade en skitbra sida med videotutorials and all. Så fanns det även gitarrtutorials. Och då kände jag lite för att plinka och plonka på min gitarr och ville lära mig stämma den. Så när jag tar fram den, sätter mig och drar över strängarna. Det låter riktigt gräsligt. Efter några till drag så ser ja uppe vid halsen att det trasslat till sig bland strängarna. Trasslade ur allting. Drog över strängarna igen, och det låter helt fel. Typ som att en not saknas. Då ser jag ner på gitarren att en sträng hade lossnat, och som var det stora trasslet. Detta var 4 på natten och jag hade inte tänt lampan. Så såg det inte förrens då. Men ja, det förstörde mig lite för stunden. Men jag fortsatte med pianodelen istället. Och jag lärde mig rätt bra. Jag kan typ läsa noter nu iaf :P

Och jag är jätteskäggig och har inte rakat mig på nästan 2 veckor ;o Jag gillar att spara ut på det ibland för att det känns så extra skönt efteråt när man rakat bort allt tagg :P

Och jag är jääääättesugen på oboy. Men jag har lovat mig själv att endast dricka det efter jag har tränat. Borde få mig att träna mer? Well, jag vill inte bryta ner mig direkt. Så jag får helt enkelt hålla mig. Jag tycker jag är duktig iaf! Eftersom oboy är en av mina största svagheter. Dricker otroligt massa vatten nu istället. Cirka 3 liter om dagen nästan :3

Och elak träningsvärk har jag med... Buhu.

Other then that? Hmm, undescribable

Only you...

Att jag kunde bli så glad så att jag börjar lipa x'3 Var inte beredd på att jag skulle göra det xP Och varför jag gjorde det kan man kanske undra. But I did. Det kändes skönt iaf. Only you can make me like this! Bara du som har sådan effekt på mig. Haha ååååh <3

RSS 2.0