Fillerinlägg!

Jag känner för att skriva något. Men jag vet inte vad bara... Mina tankar snurrar mest runt om en sak. Som vanligt. It never stops. Hurr durr.

Jag är hungrig och vill äta nån stor frukost. Men det är snöstorm ute. Jag känner inte för att klä på mig och gå ut i kylan för att komma in till köket. Även om det bara är en väääldigt kort sträcka. Men det är inte lockande ändå :P

Jag har börjat träna igen för första gången detta året. Det blev ett uppehåll för julen och nyår kom och störde typ. Jag tänkte ungefär, "Det är jul, och jag ska köpa julklappar. Då vill jag inte ha träningsvärk." Hoho, jag vet inte varför jag tänkte så. Men det höll sig länge, den dåliga vanan. Men nu har jag börjat igen, och ska träna idag med. Jag har dock fortfarande läskigt med träningsvärk från förra passet. Känns mest i bröstet. Måste vara jävligt ovan. Får bli superboobies av dom!

Jag vet inte riktigt vad ja ska skriva mer... Mitt skrivbord är lite stökigt. Ooh, märkte just nu min mixer jag fått från en 3 månaders gratis prenumeration från nån mattidning. Den skulle tydligen vara designad av Jamie Oliver. Och vara värd över tusenlappen. Och jag fick bara betala frakten :3 Nu ska jag bara hitta en användning för den. Vad ska man blanda egentligen?

Fillerinlägg, mjao. Får duga.

I just love them to much <3


Får jag slå dig lite i ansiktet?

Rätt kul helg rent generellt. Polarens flickvän hade åkt iväg till Malmö för att träffa hennes morsas kille på nått kalas eller nått. Polaren passade då på att bjuda hem mig för att spela Rock Band, grogga och lyssna på musik. Fett nice blev det. Men jävligt ont i handleden fick jag av allt gitarrspelanden. Vi försökte få dit lite folk för att festa lite. Men ingen tur där inte. Istället fulade Robin sig i cam med några från hans msn. Några spelkompisar och lite klasskamrater.

Detta var första kvällen då. Andra kvällen var det i princip likadant. Fast med ett undantag som fick mig att vilja banka lite vett i Polarens skalle. Han tjötade med en tjej från England som han snackat med på Internet. I början tog jag det som ett skämt och flinade med lite. "Show me some skin/boobs xD" skrev han samtidigt som hon hade sin cam igång. Men sen blev det för mycket enligt mig. När han fortsatte konstant, och samtidigt försökte fiska bekräftelse från henne. "Admit it, you want to have sex with me." Sånna saker, jag minns inte fullt. Några groggar som sagt och sent på natten. Säger man sånt när man har flickvän och t.o.m. bor ihop med henne? Det värsta var nästan ändå när hans flickvän ringde för att prata med honom för att prata. Typ att hon saknade honom och att hon blev dragen av andra killar på krogen eller nått. Så satt han och kollade igenom denna tjejens olika gallerier på olika sidor. För han skulle visa mig vilka fina/stora boobs hon hade O_o Full eller inte. Så där tycker iaf inte jag att man ska göra. Killen får nog lite dåligt självförtroende när han är full :3 Oh well. Han raderade alla spår efter sig iaf. Han lämnade en kommentar på Facebook, vars notis som han tog bort snabbt så att det inte skulle synas på hans profil. Och msnloggen tog han väck morgonen därpå.

Värst med att dricka och att sova är att jag kan inte somna om om jag en gång vaknar. Fick väll sova 4 timmar och vaknade kl 7 på morgonen. Var helt omöjligt att somna om. Så då fick man ligga och tänka och grunna istället. Lite ditt och massa datt.

Well well, helgen var feen. Bortsett från den insidenten då. Men kan vara jag som överdriver med. What ever. Bryr mig inte. Han är min kompis ändå och jag vet att han tycker om sin flickvän. Enough about it.

Jag vill ha oboy, men den är slut. Fett jobbigt.

Fock.

Idaaag... är jag inte glad någonting. Jag är trött och irriterad. Har ont i magen och mår illa. Och så ska man tydligen iväg på något kalas. Jag har verkligen ingen lust med någonting just nu. Och alla äcklen som bara... blörk. Sliskiga amöbor. Bara en sak som kan få mig på bättre humör. Hurrdurr.

Kan väll berätta om en liten guldklimp som ändå får mig att smila lite även när jag är så här tjurig. Vi har införskaffat oss en liten Jack Russel valp för nån vecka sen. Hon heter Greta, som är lite halvfult för en hund tycker jag x3 Men det ska väll sitta förr eller senare. Hon är ingen ersättare för Tjorven på något sett. Vi vill ha Tjorven, men när man inte kan få det så löser man det på annat vis. Lilla Greta kommer bli en otroligt fin, charmig och kaxig hund. Men Tjorven finns alltid i mitt minne.

 

 


128

Det ska inte mycket till. Men hurpadurp... Ajaj...

Måste köpa högtalare så jag slipper ha hörlurar HELA tiden.

Och min tunga känns bläää. That's all..

Recap 2009

Nu blir det till att gräva runt lite bland gammla bilder och annat skit om vad som hänt under 2009. Smått intressat blir det nog... för min del iaf.

Hur året började kan väll diskuteras. I efterhand så var det självklart bra. Men just at that moment så var det inte så värst kul eller lätt. Mitt ex gjorde slut med mig :3 Som sagt, DÅ var det jobbigt. Men sen spreds det lite falska rykten och massa cocky words. "Jag tror Simon kommer blir helt till sig när han ser mig idag". Urk. Läskigt hur människor kan förändras :3 Nu är jag bara glad för att det inte blev nått mer.

Under första månaden så hade jag och min polare ett projekt att organisera ett LAN på våran skola. Jag hade väll lite för höga förväntingar om det x) Trode det skulle bli skitstort och att vi skulle få in en fin peng på det. Jag sökte runt och sökta sponsorer på oändligt många platser. Tyvärr ville ingen annan än skolan sponsra oss. Och jag hade planerat massa turneringar där det skulle bli priser. Och inträde hade vi satt. Men varken turneringarna eller inträdet blev av. Det kändes bäst så. Att vi spelade för att ha kul :3 Blev massa kaffe och energidryck den helgen.

Simon spelar F.E.A.R.

 

Månaden därpå åkte vi till Irland med skolan för att varje grupp skulle spela in en dokumentär om diverse ämnen. Där våran grupp hade om abort. Det blev rätt intressant då abort inte är tillåtet i Irland. Jag agerade kameraman och lite som tolk :3 Jag förstod väll mest vad dom sa, men jag vart lite blyg för att intervjua ^^ Kanske hade vågat nu.. Men men. Resterande tid i Irland var pest och pina. Kallt som fan, antingen så regnade det eller så haglade det. Alla var extremt fula så man kunde inte direkt vila ögonen på något. Det är dyrt som fan i Irland med den jävla Euron.. Usch. Fast donutsen var rätt billiga. Tror det var 3-5 Euro för 10st donuts. Och som grädde på moset så var det så dåligt väder när vi skulle flyga hem så att alla flygresor fick ställas in. Så vi satt i flygstationen i 5 timmar tills lärarna hade fixat ett motel vi kunnat sova på. John Bauer är ju så rika så dom har råd med det. Dit åker jag nog inte dit på ett bra tag iaf. Iaf inte på en vinter...

 

Mars? Då hände det knappt någonting. Bortsett från dom 3 sista dagarna. Och jag tror jag blir superärlig den här gången. Då jag började prata med en person som enda sen dess har fått mig att tänka på denna personen. Lilla Anna <3 Men vi behöver inte gå in mer i det än att nästan hela min sommar kretsat kring detta. Även om jag gärna skulle berätta.. Men det skulle bli en hel bok for sure O.o Sammanfattningsvis.. Du är en underbar och unik person. När jag känner att du är glad så blir även jag det. There is so much more to add. Men det skulle bli tokigt mycket. Du betyder mycket för mig iaf..

 

 

I still do.. Uff, jag minns när jag skickade den. Så nervös och blyg jag var :$

 

 

This is what makes me happy :3

 

Skolan börjar mot sitt slut och studenten närmar sig. Och här började jag tänka, varför i hela helvete hade vi alla projekt i slutet av terminen? Det var ju då vi skulle haft foto och kunnat spendera massa tid utomhust och fotografera utan att behöva fota otroligt tråkiga och deprimerande bilder i regn och rusk. Det är inte speciellt lockande att lägga sig i blött gräs och massa löv för att kunna ta lite mer spännande bilder. Så det blev inte så många värst seriösa bilder. Vi lekte nog lite mer istället.

 


 

Tråkigt i skolan med en kamera.

 

Uff... Denna delen är lite jobbig att skriva. Och speciellt att ladda upp bild. Den 8e Maj fick vi tyvärr avliva våran Jack Russel Tjorven. Hon jagade nån kanin eller mus över vägen samtidigt som en bil passerade. Och blev då påkörd så att bakbenet eller något hoppade ur led. Hon fick åka till veterinären och bli oppererad. Men det blev tyvärr inte bättre. Hon hade så ont... Så vi avlivade henne för att hon inte skulle behöva lida. Usch. Blir massa tårig i ögonen. Jag saknar henne massa mycket. Hon var så go när hon jämt hoppade upp i knät och la sig på rygg för att bli kliad på magen. Men jag har ett evigt minne från henne. Ett ärr som hon gav mig av misstag när jag hade henne i famnen. Kommer alltid minnas henne :) Vila i frid!

 

Underbar vovve <3

 

 

Mitt minne från Tjorven

 

 

Så kommer studenten och jag blir så stilig så stilig. Jag var otroligt trött den dagen minns jag. Så jag var inte alls så pepp på frukosten eller när vi åkte på flaket. Hade jag bara druckite lite mer på frukosten så jag blivit lite lulligare så. Men vi hade så dåligt att blanda med. Och så regnade det så jävligt med. På hemvägen så somnade jag i bilen, så jävla trött var jag. Och dumma Frida filmade det när jag nickade till ett antal gånger :C Så elakt... Och när jag kom hem, så sov jag lite mer. Uff så trött jag var. Men sen skulle vi iaf äta och så fick jag lite presenter. Jag minns inte så mycket nu vad jag fick för något. Till slut så åker jag tillbaka till Halmstad för att festa med polarna. Förpärlan blir hos Johan, och äntligen blev det liv i mig. Grogg efter grogg sveptes. Vi gick sen in till centrum för att gå på klubb. Minns att vi mötte en tant som välte med en cyckel. Hohoho. Vi gick först till en klubb där studentkommiten hade sålt biljetter till oss. God damn vad ja ångrar att vi köpte dom. Där var helt enkelt bara... så tråkigt. Så vi var där kanske i en halvtimme eller nått, bara för att. Sen stack vi iväg till klubben vi brukar vara på. Den är lite mindre, men det var ändå lite mer drag där tyckte jag. Jag och Johan kom iaf in gratis, för att Johan jobbar där :3 Sen blev vi bjudna på massa galna drinkar. Drack kanske för över 1000kr och payade runt 200kr. Förstår inte hur jag ens kunde stå upp. Men dansa massa kunde jag. Vart massa kul iaf :3 Tills alla skulle dra. Då gick jag runt och frågade folk om det vart någon efterfest någonstans. Hittade inget, men jag hänkade på en snubbe som gick i samma skola som jag. Och där chillade vi lite med att lyssna på en tjej och hennes mamma spela piano och sjunga. Det var lite härligt när huvudet var tungt :3 Sen fick jag skjuts hem och däckade. Trevlig student iaf.

 

 

Glad men trött på frukosten

 

 

Vilar lite :3

 

 

Piffar upp oss lite för utekväll

 

Sommarn kommer. Och ja... hmm... Jag jobbade iaf. Lite mer än en månad på ett möbelföretag där jag monterade ihop stolar och oljade bord. Fick mig en fin peng att leka med. Som hittils gått till en dator som jag ska kunna producera musik och spela på. Och har lite kvar som känns skönt att ha. Plus att jag inte jobbat något mer under året så skatten jag betalat kommer tillbaka senare :3 Hur mycket det blir vet jag inte riktigt. Men mer än 3000kr kanske? Vi får se.

 

Resten av sommaren.. Det har varit upp och ner. Tar bara det possitiva :3 Jag saknar Octocore något så jävulskt. Att få känna massa bass igenom hela kroppen. Dansa bland massa folk till prima partymusik. Skulle dock vilja vara på ett riktigt rave i en beslagtagen byggnad. Blir kanske jag som ordnar nått sånt i framtiden ;) Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer O.o

 

 

Under hösten och vintern har det inte hänt ett skit kan man nästan säga. Bara tankar som rullat fram och tillbaka. Kollar jobb och utbildningar är väll det jag gjort isåfall. Men ingen tur någonstans. Jag vill gå distanskurs i musikproduktion. Men jag hittar verkligen inget sådant. Lite synd. Då studiebidrag skulle vara rätt bra att ha.

 

Det lilla som hänt finns under vintern finns inte allt för många inlägg neråt. Så kan kolla där istället för att jag ska skriva om det.

 

Såååååå... Vad förväntar jag mig av 2010 (första gången jag skrev det, och självklart blev det 20010 först)? Och vad planerar jag? Kan göra en liiiiten lista om saker som bara poffar upp i skallen :3

 

Träna mer, så att jag kan få ett synligt sexpack :3 Så jag kan sitta och pilla mig själv på magen lite ^^ Och även att gå upp i vikt.


Lära mig spela en massa låtar på mitt keyboard+gitarr.


Prodda en och en annan låt på datorn.


Någon gång försöka ordna till en asum fest at my place. Vårat hus har potential för det.


Jag ska kunna brotta ner pappa.


Tattuera mig och kanske pierca mig.


(Drömma) DJa för en klubb eller liknande.


Köpa PS2, Xbox 360 och PS3. A certain someone har gjort mig sugen på Kingdom Hearts ;3


Baka lite oftare.


Lära mig något galet eller annorlunda. Typ.. Breakdance eller göra en bakåtvolt :3


Komma på en egen drink utan att hitta nått recept. Finns den redan så räknas det ändå. Bara jag kommer på den själv.

 

More to be added..

 

Så ja... Helt sysslolös blir jag nog inte. Jag ska försöka göra kommande år så bra jag kan. Och informerar väll här i bloggen isåfall om det. I'm going crazy this year. Ha ett nice 2010 på er. I wish you all the best.


RSS 2.0